57 reacties

 1. Wij hebben net onze woonkamer en keuken laten stukadoren. Terhechte heeft voor ons de wanden en het plafond weer keurig glad gestukadoord. Beroepsmatig zie ik veel stucwerk en kan dus zeggen dat dit echt wel top werk is.

  Je merkt gewoon dat ze vakwerk willen leveren en dat er aandacht besteed wordt aan het werk. Mochten we ooit weer een stukadoor nodig hebben, dan komen we hier zeker weer terug.

 2. goedemiddag ik ken Rudolf al een paar jaar ondertussen hij heeft voor ons t oude en het nieuwe huis gestuct met zn team wij zijn dan ook meer dan tevreden altijd afspraak is afspraak netjes en schoon prijs scherp je krijgt waar voor je geld ik wens hem t beste en volgend jaar bel ik je weer heb nog wat te stucen.

 3. Prima werk voor een goede prijs. +/- 70 m2 stucwerk binnen 1 1/2 dag opgeleverd. Rudolf reageerde snel op de aanvraag. Het was een echte spoedklus. Alles werdt binnen een week geregeld. Hij kwam tussendoor het werk van de werknemers controleren, ik vondt het voldoende maar het voldeed nog niet aan zijn kwaliteitseisen zei hij. Binnen 30 minuten had hij twee paar handen extra geregeld en werdt de klus nog binnen de afgesproken tijd keurig strak opgeleverd. Hij heeft mij zelfs in contact gebracht met zijn instelateur voor een badkamer renovatie, nu een ander mij heeft laten zitten en zich niet aan zijn afspraak houdt. Rudolf is een Topper! Bedankt voor de super service.

 4. Spacken van plafonds en muren

  Via Trustoo heb ik een aantal stukadoors aangeschreven en Terhechte reageerde meteen binnen een uur.
  Daarna ging het allemaal heel snel. Afspraak maken om de klus te bekijken, advies gekregen en meteen de knoop doorgehakt want ik had al een aantal reviews bekeken.
  Plafonds en muren zien er prachtig uit mede door de vakkundige werknemers en kan nu lekker verder met mijn appartement.
  Klasse werk voor een terecht goede prijs.

 5. Prima bedrijf! Komen afspraken na, goede kwaliteit prijs verhouding en ook snelle levering van het stuck en spack werk! Denken mee om het mooiste resultaat te krijgen.
  Dik tevreden, de woonkamer is top, de gang komt later, maar ook dan zeker via terhechte :-).

 6. Super goede service!! Kan niets anders zeggen.
  De afspraken worden nagekomen en er is een goed overleg.
  Maar ook de muren zijn mooi strak afgewerkt, goede voorbereiding en ook alle zorg erom heen was top.
  Bij deze een aanrader, vakkundige mensen.

 7. Ik vroeg een offerte aan voor het stucen van de plafonds van de woonkamer en de hal mijn jaren dertig woning. Daar zaten naar mijn smaak lelijke gipsplaten op die afbreuk deden aan de woning. Rudolph reageerde vlot en we kwamen in overleg uit op een prima prijs, echt niet te duur voor het werk, heel transparant allemaal. Voorbereiding (afplakken, stucloop plaatsen en impregneren) volgde en het uiteindelijke werk werd op verfrissend korte termijn opgepakt. Hier kunnen bepaalde andere bedrijven nog wat van leren. Mark heeft prachtig werk opgeleverd; een echte vakman. Ik ben bijzonder tevreden en kan Terhechte beslist aanraden.

 8. Ik dacht het komt nooit meer goed met de muren op onze overloop en hal.
  Maar Rudolf heeft het helemaal weer goed gekregen. Strak werk, mooi gespackt.
  Het ziet er weer super uit.
  We zullen hem ook zeker aanbevelen aan anderen.

 9. Een bijzonder snelle en strakke actie om het badkamerplafond te renoveren!
  Een echte vakman en aanbeveling voor iedereen. Top!!

 10. Rudolph is een fijne kerel die zijn vak verstaat hij heeft bij ons de keuken gestucte en dat heeft hij perfect gedaan super glad en vlak. Kan hem zeer zeker aanbevelen.

 11. Kelder in Duitsland
  Onze kelder is dank Stukadoorsbedrijf Terhechte zo mooi dat wij hem als gastenverblijf zouden kunnen gebruiken. Een groot compliment! Wij hebben er niet mee gerekend dat dit kan. Als wij weer een klus hebben gaan wij zeker weer naar Terhechte.

 12. Wij hebben ons hele huis laten stucen, en ondanks dat de muren slecht waren en het veel meer werk was dan in eerste instantie was afgesproken was dit geen enkel probleem en is alles super strak geworden! Wat ook niet onbelangrijk is is dat Rudolf een hele fijne en betrouwbare man is waarmee je goed kunt overleggen en die super goed meedenkt. Als je strak werk wil van een betrouwbaar iemand en ook nog voor een mooie prijs dan moet je zeker contact opnemen met stukadoors bedrijf terhechte.

 13. Rudolf heeft onze garage gestuckt en gespackt.
  Was een lastige klus met een super mooi eindresultaat. Alles superglad en strak. We zijn er heel erg blij mee. Goeie vakman. Hij weet wat hij doet. Prijs is ook erg goed. Laat alles nadien heel netjes achter. Wij bevelen hem zeker aan.
  Groetjes
  Patrick en Ellis

 14. Stucwerk badkamer,

  Beste Rudolf,
  Onze badkamer had wat stucwerk nodig i.v.m. verkoop. Wij zochten iemand die op kort termijn dit kon doen. Jij was de aangewezen persoon. Mooi vakwerk, op kort termijn geplaatst. Tevens een sociale man die zijn werk verstaat.
  Bedankt voor het strakke werk.
  Groeten Mike

 15. Onze badkamer was gedateerd, deze hebben we gesloopt. Na het sloopwerk waren de muren deels met oude tegels bedekt en deels waren het kale muren. Rudolf heeft alle wanden gestuct en na het drogen een voor badkamers geschikte betonlook toplaag aangebracht in de door ons gewenste kleur. Het leverde een heel strak en modern eindresultaat op, waarmee onze badkamer weer jaren mee kan. In een woord vakwerk.

 16. Rudolf heeft bij ons de hele bovenverdieping en zolder gerepareerd en gespacked met een mooi resultaat als gevolg. Echt vakwerk!

 17. Rudolf heeft bij ons de hele bovenverdieping en zolder gespacked met een mooi resultaat als gevolg. Echt vakwerk!

 18. Rudolf heeft bij ons de muur en het plafon glad gestuct,het super strak geworden wij zijn heel blij met het resultaat,binnenkort gaat Rudolf het plafon in de keuken nog glad stucen,het is een top Stucadoor we zouden hem zeker aanbevelen ,top bedankt Rudolf.

 19. Bij ons heeft Stukadoorsbedrijf Terhechte de woonkamer en keuken gestukt en het plafond gespackt. En dat in drie dagen! Mooi en strak werk voor een goede prijs. Als je nog eens een keer een stukadoor nodig heb….

 20. Beste man heeft uitstekend werk geleverd wat betreft spak werk in ons gehele huis voor de scherpste prijs. Hij heeft alles zo goed afgeplakt dat alles schoon en onbeschadigd is gebleven. We zijn er meer dan tevreden mee. Niet alleen met zijn geleverde werk maar ook als persoon, netjes, correct en komt dus zijn afspraken altijd na. Heel erg bedankt.

 21. 20 april 2016
  Keukenmuur en plafond sausklaar gemaakt.Prachtig werk geleverd. Zag er eerst niet uit en nu perfect glad.

  Bedankt man.

  Gr Herman

 22. 7 mrt 2016

  Stucen enschede
  Snelle reactie op de aanvraag, korte termijn beschikbaar, goed werk afgeleverd en netjes achtergelaten. Een stukadoor die ik zeker zou aanraden.

 23. Rudolf heeft bij ons enkele werkzaamheden verricht.
  Hij heeft de woonkamer, hal en toilet gespakt.
  Eerst zaten er allemaal gaten en scheuren in de wanden.
  Nu na het spakken is alles mooi egaal en mooi wit.

  Rudolf erg netjes werk. In juni mag je de slaapkamers doen!

  Gr Ricardo

 24. Stukadoren en spacksuiten woonkamer, slaapkamer en wc Enschede

  Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat!!!
  De werkzaamheden zijn keurig correct, op tijd en netjes uitgevoerd.
  De beste vakmanschap uiteraard met een goede prijs kwaliteit verhouding!
  Zeker een aanrader!

  Bedankt Rudolfh!!!

 25. muren gestuct in enschede

  Terhechte reageerde direct nadat wij een aanvraag hadden gedaan, dat is erg prettig! Ook kon hij op korte termijn even een gaatje vrijmaken om ons te helpen! Daarnaast zijn onze muren zeer strak gestuct dus kan iedereen terhechte aanraden!!

 26. Ontzettend tevreden over het geleverde werk. Bij ons is er een muur gestuct en sausklaar opgeleverd. Nu kunnen we het zelf tegelijk met de rest van de kamer sauzen en verder afwerken.

  Super top!

 27. Vergaderruimte en muur naast de tra in Enschede

  In ons bedrijfpand heeft Terhechte de vergaderruimte en de muur naast de trap gestucadoord omdat wij hierop een wandschildering willen laten maken.
  Het is superstrak geworden waar de schilder goed mee aan de slag kan.
  Super vakman die goed werk levert en zijn afspraken nakomt.
  Namens Edward Allers I.C.Solutions Enschede

 28. Keuken spacken in Almelo

  De afspraken die met stukadoorsbedrijf Terhechte zijn gemaakt zijn netjes nagekomen. Hij werkt netjes en correct. Voordat hij aan zijn werkzaamheden was begonnen heeft hij netjes met ons overlegt wat hij ging doen en hoe hij het ging doen. Hij werkt netjes door en deel zijn pauzes netjes in. Hij had ons ook tipjes gegeven voor bepaalde dingen die wij wilden doen, hoe het beste manier was om het aan te pakken. Wij zijn tevreden en hebben niks te klagen. Nanci Gomez

 29. Woonkamer; spackspuiten (repareren) in Enschede

  Rudolph reageerde snel op onze reactie en kwam vooraf onze woonkamer bekijken. Binnen een dag ontvingen wij een scherpe offerte. Hij heeft onze huiskamer en hal netjes gerepareerd (scheuren) en opnieuw gespackt. We zijn erg tevreden, we raden hem een ieder zeker aan!!

 30. Stucadoren in Enschede

  Rudolph heeft de wand van onze keuken glad gestuc. Het was een oude binnenmuur, waar een oude stuclaag op heeft gezeten. Het resultaat is erg mooi geworden!

 31. Hele woning in Enschede

  Stukadoorsbedrijf Terhechte heeft bij ons de hele wonining gespact,en het eindresultaat mag er zijn.
  We zijn zeer tevreden.
  In september komt Rudolph de keuken doen

 32. Stukwerk in een appartement in Hengelo

  Wij zijn zeer tevreden over Terhechte! Komt zijn afspraken na, is oplossingsgericht en het eindresultaat is top! Bedankt!

 33. Stuc- en spackwerk in Enschede

  Wij hebben de benedenverdieping laten spacken en de keuken laten stucen door Terhechte. Ook de plafonds zijn meegenomen. Het ziet er stralend wit uit. We zijn er erg blij mee!

 34. Stuc- en spackwerk in Enschede

  Wij hebben de gehele beneden verdieping laten stucken en spacken dit is zeer mooi geworden! Zeer strakke muren er voor terug gekregen! Er wordt vakwerk afgeleverd voor een zeer goede prijs! Zeker een aanrader!

 35. Gehele woning in Eibergen

  wij hebben onze woning geheel laten spacken super mooi geworden en geheel naar onze wens we zijn zeer tevreden…kortom echt vakwerk!…een aanrader dus!
  M.V.G.
  Cindy

 36. stucwerk en spuitwerk heele huis in Apeldoorn

  Heb mijn heele huis laten stukken -spakspuiten en er waren nog herstelwerkzaamheden die gedaan moesten worden,ik heb dit laten uitvoeren door stukadoorsbedrijf terhechte,moet eerlijk zeggen dat dit bedrijf zeker aan te bevelen is, super strak werk, prijs niets over te klagen , super schroon achtergelaten,alleen maar positief daarover!
  Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
  nogmaals bedankt rudolfh!!!

 37. stucwerk en spacken in Enschede
  Heb mijn beneden en boven verdieping laten spacken..
  Echt super strak werk voor een mooie prijs..we zijn zeer tevredenEcht een aanrader..

 38. stukadoren en spackspuiten in oldenzaal

  heb door Stukadoorsbedrijf Terhechte ‏ de bovenverdieping van mijn huis strak laten maken de muren zaten vol met scheuren en waren niet mooi meer heb een kamer laten stukadoren en de rest van de kamers laten spackspuiten hij kwam zelf met het idee om ook de plafonds mee te nemen zodat die ook weer mooi en wit waren scheelde mij weer werk toen die is langs gekomen een prijs afgesproken die de laagste van alle 15 bedrijfen was ben tevreden over het werk ziet er nu weel helemaal mooi en strak uit dus als je iets zoekt voor weinig geld en goede kwaliteit kan ik je dit bedrijf aanbevelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 3 =